Σούμποτιτς: «Λείπει από τον Παναθηναϊκό ο Μάνος Παπαδόπουλος»

Σούμποτιτς: "Έτσι νικήσαμε το 1999 στο ΣΕΦ..."

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και τόνισε πως από τον Παναθηναϊκό η απουσία του Μάνου Παπαδόπουλου είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, ενώ εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει λύσεις για τους λόγους που χάνει μεγάλες διαφορές.

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ μίλησε ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο «Πίξι» βρίσκεται στη Λευκωσία, καθώς έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και μιλώντας για τα τεκταινόμενα σχολίασε την κατάσταση σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη. Έναν Έλληνα ηγέτη. Ούτε πέρυσι υπήρχε και εδώ και χρόνια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να βρει έναν τέτοιο παίκτη όπως τον Αλβέρτη, τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ή τον Φώτση.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα ομάδα. Του λείπει πάρα πολύ ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που μπορούσε να διευθύνει πολλά πράγματα. Ένας ηγέτης σε διοικητικό επίπεδο. Μία ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι και οι παράγοντες. Μία ομάδα είναι παντού. Ο Ολυμπιακός το έχει αυτό».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο «Πίξι» είπε: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύσεις για το λόγο που χάνονται τόσο εύκολα οι υπέρ του διαφορές. Ο Βεζένκοφ έβαλε 17 πόντους στο πρώτο μέρος και κανέναν στο δεύτερο, φάνηκε η κούραση. Ο Ολυμπιακός είναι αμυντική ομάδα, δεν έπρεπε να μπει στο ρυθμό της Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το Φάιναλ Φορ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News