Σίλντενφελντ: «Αστείο το πώς χάλασε η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό»

"Αν θες πέναλτι πες στον πρόεδρο σου να πληρώσει"

Ο Σίφο δεν μπορεί να πιστέψει πως χάλασε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο sdna:

[ads2]

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έγινε. Δεν είχαμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά είχαμε φτάσει τις συζητήσεις σε πολύ προχωρημένο επίπεδο εδώ και ένα μήνα. Την τελευταία στιγμή όμως ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολιτική και προτίμησε τελικά μία άλλη επιλογή. Αυτό το γνωρίζω περίπου μία εβδομάδα και κάτι. Δεν είναι αλήθεια ότι ζήτησα περισσότερα χρήματα. Τα είχα κανονίσει όλα με τον πρόεδρο της Ντινάμο για να φύγω. Τον σέβομαι και με σέβεται. Δεν ήταν από τη μεριά μου το πρόβλημα που προέκυψε. Ήταν από τη μεριά του Παναθηναϊκού»

«Με τον Παναθηναϊκό είχαμε πολλές συζητήσεις. Είχαμε ξεκινήσει από τον χειμώνα την πρώτη φορά και τώρα το καλοκαίρι ήταν η δεύτερη. Είναι αστείο, τι να πω. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό, ήθελα να έρθω, με ήθελε πολύ ο προπονητής και ο πρόεδρος, αλλά τελικά δεν έγινε. Έτσι είναι αυτά», αναφέρει ο Σίλντενφελντ.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Παναθηναϊκό. Έχω μιλήσει με τον Σαμπά, τον οποίο γνωρίζω. Μάλιστα όταν θα έρθω στην Αθήνα θα τον συναντήσω. Εγώ παραμένω τώρα στην Ντινάμο. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλωστε. Συνεχίζω εδώ. Έχουμε να παίξουμε και στο Champions League τη φετινή σεζόν», σχολίασε ο Σίλντενφελντ.

Παράλληλα ο «Σίφο» πρόσθεσε πως δεν θα έρθει τελικά στην Ελλάδα τη Δευτέρα, όπως είχε αρχικά ακουστεί: «Όχι δεν έρχομαι αύριο. Είχαμε σκοπό να ερχόμασταν με την οικογένειά μου για διακοπές τη Δευτέρα, αλλά τελικά θα πάμε κάπου αλλού. Δεν είχε να κάνει πάντως με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος ο Σίλντενφελντ έκανε και το δικό του σχόλιο για τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας τη σωστή δουλειά του Αντρέα Στραματσόνι και την πεποίθησή του ότι οι «πράσινοι» μπορούν φέτος να διεκδικήσουν στα ίσια τον τίτλο.

«Είδα τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι. Ο Στραματσόνι έχει κάνει καλή δουλειά στην ομάδα, η οποία βελτιώνεται και γίνεται συνεχώς καλύτερη. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε σύλλογο στην Ελλάδα και να διεκδικήσει τον τίτλο».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News