Η σφαγή των γκρίζων...

Νέα ΚΛΟΠΗ, με το... ζόρι στον οσφπ!

Μπορεί οι λάτρεις του αθλήματος να έκαναν λόγο για διαφήμιση του μπάσκετ, αλλά κάποιοι άλλοι… τρομοκρατήθηκαν από το break του «τριφυλλιού»

Μπορεί οι λάτρεις του αθλήματος να έκαναν λόγο για διαφήμιση του μπάσκετ, αλλά κάποιοι άλλοι… τρομοκρατήθηκαν από το breakτου «τριφυλλιού» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και φρόντισαν να… ταράξουν τα νερά.

[ads2]

AdTech AdΓιατί ο πρώτος τελικός ήταν όντως πραγματική διαφήμιση για το μπάσκετ. Και από πλευράς Ολυμπιακού και από πλευράς Παναθηναϊκού αλλά και από πλευράς διαιτητών. Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος, απέδειξαν στον αγώνα του ΣΕΦ πως άμα θέλουν μπορούν να είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους, αλλά για τους δικούς τους λόγους –τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνάδελφοί τους- στη συνέχεια της σειράς δεν ήταν και τόσο… εξαιρετικοί.

Δεν έχει νόημα, πλέον, να σταθούμε σε φάσεις. Αλλά ουδείς μπορεί να ξεχάσει την ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος (και τελικά και πρωταθλήματος) στην τελευταία φάση του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ. Όταν ο Βασίλης Σπανούλης με… περίπατο ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη και πέτυχε το καλάθι της νίκης. Κάτι που δεν πρόσεξαν οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος. Ουδείς μπορεί να σβήσει από τη μνήμη του το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις… αμέτρητες φάσεις που αδικήθηκαν ξεκάθαρα οι «πράσινοι». Αλλά, δυστυχώς, οι φάσεις αυτές δεν έπεσαν στην αντίληψη των Πηλοίδη, Καρακατσούνη και Παναγιώτου.

Μία από τα ίδια και στον τέταρτο και… τελευταίο τελικό. Όταν, ξαφνικά, οι εξαιρετική τριάδα της πρώτης «συνάντησης» τα έκανε… μούσκεμα σε φάσεις που έκαναν τζιζ… Και ω του θαύματος, όλα τα λάθη κατά του Παναθηναϊκού.

Από τον «πολύ» Χριστοδούλου που δε δίστασε να πετάξει εκτός αγώνα τον «επικίνδυνο» (για τον Ολυμπιακό Καλάθη) δίνοντας από μία τεχνική ποινή στον παίκτη του «τριφυλλιού» και τον προκλητικό Αγραβάνη (ενώ σε αντίστοιχη φάση με Φώτση και Χάκετ… σφύριζαν αδιάφορα), ενώ κανείς από τους «γκρι» δεν είδε το πεντακάθαρο φάουλ του Χάκετ πάνω στον Διαμαντίδη, από το οποίο ο αρχηγός των «πράσινων» δε μπόρεσε να πάρει το ριμπάουντ και ο Μάντζαρης έστειλε το ματς σε δεύτερη παράταση.

Τελικό σκορ 81-83, τελικό σκορ σειράς 3-1 για τον Ολυμπιακό και… αποστολή εξετελέσθη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News