Σενάριο για Παναθηναϊκό και Γκάρι Ροντρίγκες!

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Γκάρι Ροντρίγκες!

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Γκάρι Ροντρίγκες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στα άκρα της επίθεσης, μετά το «μπαμ» με Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Σύμφωνα με το totalfootball.gr, ο Παναθηναϊκός έχει στο ραντάρ του τον πολύ γρήγορο, Γκάρι Ροντρίγκες, που αγωνίστηκε και στον ΠΑΟΚ, πριν αποκτηθεί από τη Γαλατασαράι και μετέπειτα, από την Αλ Ιτιχάντ και παραχωρηθεί δανεικός στη Φενέρ.

Πρόκειται για μια σπουδαία περίπτωση ποδοσφαιριστή με πολύ καλό πέρασμα από την Ελλάδα, όσο έπαιξε στο «Δικέφαλο του Βορρά». Η αξία του ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ(!), σύμφωνα με το Transfermarkt.

Στην ελληνική Superleague κατέγραψε 38 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, έχοντας 9 γκολ και 11 ασίστ. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ σίγουρα τον θυμούνται για το buzzer beater στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News