Σενάριο από Αμερική για Πιτίνο

Άθλια εικόνα και βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Ρικ Πιτίνο είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει κολέγιο της Νέας Υόρκης!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο βασικών υποψηφίων για τον πάγκο των Iona Gaels, μετά την παραίτηση του Τιμ Κλους ύστερα από δέκα χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Adam Zagoria, οι άνθρωποι του συγκεκριμένου κολεγίου που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχαν προσεγγίσει τον πολύπειρο κόουτς και νωρίτερα στη σεζόν.

Πριν από λίγες ώρες η ομάδα αποχαιρέτησε τον προπονητή Τιμ Κλούες και αμέσως έπεσαν στο τραπέζι και τα ονόματα των υποψηφίων. Ο βασικότερος όλων είναι ο τεχνικός των «πρασίνων» με τον οποίο -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- είχαν έρθει σε επαφή μαζί του από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News