Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε και εσείς θα πείτε αν μοιάζει 17 ή 23-24 ετών»

Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε και εσείς θα πείτε αν μοιάζει 17 ή 23-24 ετών»

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε με χειροπέδες το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αμφισβητεί την ηλικία της κοπέλας, ενώ αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης εμφανίστηκε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή.

«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η 17χρονη που έκανε την καταγγελία, είπε στον Ρούμπεν Σεμέδο πως ήταν 19 ετών. «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», υποστήριξε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News