Σέχου: «Θέλω την ευκαιρία μου»

Το ντεμπούτο του Μακέντα σε κλικς (pics)

Ο Χρήστος Σέχου είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ειδικά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα, όπως δήλωσε στη NOVA.

Αρχικά, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είπε: “Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι την περασμένη σεζόν, που με κράτησε πίσω. Δεν πήγα στην προετοιμασία κι αυτό δεν ήταν καλό. Μετά προέκυψε μια θλάση. Τώρα, όμως, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ”.

Και συνέχισε επ’ αυτού: “Ήθελα πολύ να πάω στην προετοιμασία. Να δείξω πράγματα στον προπονητή μου. Προσπαθώ καθημερινά να κερδίσω το χαμένο έδαφος”.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: “Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο. Άργησε λίγο η διαδικασία. Ήθελα, όμως, να υπογράψω. Τελικώς, όλα πήγαν καλά”.

Ερωτώμενος για το πώς αισθάνεται που μπροστά του έχει έναν παίκτη όπως ο Μακέντα, απάντησε: “Θέλω να δείξω ότι αξίζω την ευκαιρία μου. Πράγματι, έχω έναν φοβερό ποδοσφαιριστή μπροστά μου. Μου μαθαίνει πράγματα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Περιμένω, όμως, τη δική μου ευκαιρία”.

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είπε: “Δεν έχουμε γίνει ακόμη ομάδα. Υπομονή ζητάω, γιατί είναι θέμα μικρού χρονικού διαστήματος να βρεθούμε στο γήπεδο όπως πρέπει”.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΞ στη Ριζούπολη και σχετικά με αυτό σχολίασε ο Σέχου: “Σε όποια έδρα και να παίζαμε, την ίδια απόδοση θα προσπαθούσαμε να έχουμε. Θέλουμε τη νίκη με την Ξάνθη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι αυτό”.

Πιο συγκεκριμένα για το ερχόμενο αντίπαλο τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι η Ξάνθη μας εντυπωσίασε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μας έδειξε μέχρι τώρα ότι ανταποκρίθηκε καλά στα περισσότερα παιχνίδια”.

Όσο για το αν έχει πάρει απόφαση ο ίδιος, αν αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδα ή στην Εθνική Αλβανίας, είπε: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αν αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδας ή στην Εθνική Αλβανίας. Είναι κάτι που το σκέφτομαι…”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News