Scouting Report: Επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Το newspao.gr σας παρουσιάζει μία λίστα με επιθετικούς που είτε είναι ελεύθεροι, είτε μένουν προσεχώς ελεύθεροι και έχουν συμβόλαιο κάτω από 200.000 ευρώ τον χρόνο. Φυσικά η λίστα είναι σχετικά απογοητευτική, ωστόσο -εκτός αν προκύψει κάποιο θαύμα με ποιοτικό δανεικό- αυτό θα είναι το επίπεδο φορ που θα αποκτήσει το “τριφύλλι”.

Φάνης Γκέκας: Στα 37 του, ο διεθνής φορ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Σίβασπορ.

Ζοσελίν Ρου: Ο Ελβετός επιθετικός έχει πλούσια καριέρα στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Έμεινε ελεύθερος στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ενώ συνολικά στην 12ετή πορεία του στην Ελβετία, ο 31χρονος, έχει 173 γκολ σε 368 παιχνίδια.

Τζιμπρίλ Σισέ: Παίρνει 300.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά πιστεύουμε πως θα ερχόταν και με λιγότερα στο “τριφύλλι”. Αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας στην Ίβερντον και φέτος έχει 15 γκολ σε 16 ματς. Σχεδόν “παρακαλάει” να επιστρέψει.

Ντάλιμπορ Βεσελίνοβιτς: Ο έμπειρος Σέρβος φορ, με πλούσια καριέρα στο Βέλγιο, έμεινε ελεύθερος από την Ίντσεον (Ν. Κορέα) το καλοκαίρι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Νταγκομπέρτο: Το κασέ του -άλλοτε ταλαντούχου φορ- έχει πέσει αισθητά. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος από την Δέλτα Σαν Φρανσίσκο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ζερεμί Αλιαντιέρ: Ο έμπειρος (34ων) Γάλλος φορ με καριέρα σε Άρσεναλ, Σέλτικ και Γουέστ Χάμ, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Λοριέντ και ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Χρήστος Αραβίδης: Ο 30χρονος επιθετικός έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και αποτελεί μία από τις λύσεις που εξετάζουν στο “τριφύλλι”.

Κρίστοφερ Μαμπουλού: Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν έχει βρει άλλο σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του. Είχε προταθεί το καλοκαίρι, αλλά απορρίφθηκε.

Φρεντερίκ Γκουνονγκμπέ: Στα 29 του, έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από την Κάρντιφ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο δεν θεωρείται απίθανο να αποδεσμευτεί από τώρα. Ο διεθνής φορ “έχτισε” το όνομά του στο Βέλγιο με τη Βέστερλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News