Scouting Report: Δεξιοί μπακ για τον Παναθηναϊκό

Εξετάζει Βαν Ράιν ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για δεξιό μπακ, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Ματίας Γιόχανσον, και το newspao.gr σας παρουσιάζει πέντε προσιτές λύσεις για την ομάδα.

Αναλυτικά:

Αράντιελ Στοΐκοβιτς: Πρόκειται για παίκτη που έχει γραφτεί για τον Παναθηναϊκό. Είναι 25 ετών, έχει σταθερά ανοδική πορεία, το συμβόλαιό του με τη Βοϊβοντίνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και φέτος έχει 3 ασίστ και 4 γκολ σε 25 παιχνίδια.

Άνταμ Μάθιους: Στα 28 του, ο διεθνής μπακ ψάχνει την αναγέννηση της καριέρας του. Ο Ουαλός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με την Τσάρλτον (21 συμμετοχές φέτος). Ο Ουαλός έχει αγωνιστεί και σε Κάρντιφ, Σέλτικ, Σάντερλαντ και Μπρίστολ Σίτι.

Ρικάρντο Βαν Ράιν: Επίσης έχει γραφτεί για τον Παναθηναϊκό, ο 28χρονος Ολλανδός προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν (27 συμμετοχές, 1 ασίστ) με την Χεέρενφεεν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Είναι διεθνής (8 φορές) και αγωνιστεί και σε Άγιαξ, Μπριζ και Άλκμααρ.

Ρουί Καράσα: Τον έχει δει από κοντά ο Τσάβι Ρόκα. Ο 27χρονος διανύει εξαιρετικές σεζόν με την Μποαβίστα και στα 27 του φαίνεται έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και φέτος έχει 21 συμμετοχές με 2 γκολ κ 2 ασίστ.

Λουις Πέρεθ: Ακόμη ένας που έχει δει από κοντά ο Ρόκα. Αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τενερίφη το καλοκαίρι και φέτος έχει 31 συμμετοχές με 3 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News