Σαν σήμερα το γκολ του Σκάτσελ στο Champions League που δεν έφερε... την πρώτη θέση! (vid)

Σαν σήμερα το γκολ του Σκάτσελ στο Champions League που δεν έφερε... την πρώτη θέση! (vid)

Πριν από 17 χρόνια ο Παναθηναϊκός έφερε μια τσάμπα ισοπαλία στην έδρα της Ρόζενμποργκ (2-2) με αποτέλεσμα να συνεχίσει στο UEFA αντί να τερματίσει 1ος στον όμιλο του Champions League!

Οι πράσινοι είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες στη Νορβηγία, προηγήθηκαν δύο φορές με Κωνσταντίνου και… Σκάτσελ, αλλά τελικά δεν πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, λόγω της κακής απόδοσης του Χαλκιά σε εκείνον τον αγώνα.

Στη βαθμολογία συγκεντρωνόταν όλο το ενδιαφέρον. Αν ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι, θα πήγαινε στους 11 βαθμούς και θα συνέχιζε ως πρώτος (!) την πορεία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την Άρσεναλ να βγαίνει 2η στους 10 βαθμούς και την Αϊντχόβεν στην ισοβαθμία 3η με 10 επίσης.

Τελικά, το Τριφύλλι ολοκλήρωσε την εξάδα των αγώνων με 9 βαθμούς, παρά το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική «κέρασαν» τους Ολλανδούς με τέσσερα γκολ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News