Ρίχνει «γέφυρες» με Παναθηναϊκό ο Αγιούμπ: «Επιστρέφω με μεγάλη μου χαρά!»

Άτυχος ο Αγιούμπ - Τραυματίστηκε πριν το πρώτο του φετινό ματς!

Σε έναν δικό του κόσμο ζει ο Γιασίν Αγιούμπ που ανέφερε σε συνέντευξή του στο BNSports, πως θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό, αν τον ζητούσαν από το σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Έτσι είμαι εγώ, απλός άνθρωπος. Προσπαθούσα να έχω επαφές με τους αφανείς ήρωες, τους εργαζόμενους, τους φυσικοθεραπευτές, τους ανθρώπους στην κουζίνα, εκείνους που βοηθούσαν στην καθαριότητα.

Όλους αυτούς που έκαναν τις πιο βαριές δουλείες και ακόμα έχω επαφή με κάποιους από αυτούς. Ποτέ δεν θα πω αρνητικό λόγο για εκείνους. Εκτιμώ που ήμουν μέρος του οργανισμού που λέγεται Παναθηναϊκός και αν στο μέλλον μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω, θα το κάνω με μεγάλη χαρά».




Για τη συνεργασία του με τον Γιοβάνοβιτς:

«Τον Γιοβάνοβιτς όμως τον καταλαβαίνω. Είναι λογικό που είχε τις αμφιβολίες του, έπρεπε να πάρει μια επιλογή. Μου είχε πει αρκετές φορές ότι του άρεσα πολύ σαν ποδοσφαιριστής, τεχνικά, το στυλ μου. Και το εκτίμησα πολύ γιατί είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και η οπτική του γύρω από το άθλημα είναι απίστευτη.

Μου μίλησε ξεκάθαρα και χάρηκα που κάποιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με τέτοια ποιότητα μίλησε έτσι για εμένα. Ήταν περιορισμένες όμως οι ευκαιρίες και για αυτό είναι δύσκολο να απαντήσω στην ερώτηση γιατί δεν έπαιζα πολύ. Ούτε εμένα μου δόθηκε ποτέ μία απάντηση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News