"Τα λεφτά του Αλαφούζου αποδίδουν λόγω Γιοβάνοβιτς"

Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς τα είπαν επί 2,5 ώρες στην πτήση για Πράγα!

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Τσιμπίδας, τονίζει ότι τα λεφτά του Γιάννη Αλαφούζου πιάνουν τόπο, λόγω… Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Αυτή είναι η βασική διαφορά της διετίας, σε σύγκριση με το παρελθόν. Τώρα, τα λεφτά του Αλαφούζου αποδίδουν. Μία αλλαγή που έχει ονοματεπώνυμο: Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Αλαφούζος βρήκε στο πρόσωπο του Σέρβου τον συνεργάτη που έψαχνε, ο οποίος σέβεται τον εργοδότη του και δεν ενεργεί πρωτίστως με το συμφέρον του. Με την καθοδήγηση του Γιοβάνοβιτς, ο Αλαφούζος έχει μετατραπεί στον μεγαλομέτοχο που είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός.

Ο οποίος είναι παρών στην καθημερινότητα της ομάδας, οι παίκτες ξέρουν ότι είναι εκεί, ο προπονητής στηρίζεται εμπράκτως και όλα αρχίζουν να λειτουργούν εύρυθμα.

Με το όραμα της κατασκευής του νέου γηπέδου να συμπληρώνει την ολική μεταμόρφωση. Φυσικά, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο για να ξαναγίνει ο διεκδικητής των τίτλων, να αρχίζει τη σεζόν αυτονόητα ως φαβορί για το πρωτάθλημα και όχι ως αουτσάιντερ και, φυσικά, να επιστρέψει δυναμικά στην Ευρώπη. Όμως, είναι εμφανές πως το νερό έχει μπει στο αυλάκι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News