Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη για προπονητή - Τα δεδομένα για Κάτας και Πρίφτη

Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη για προπονητή - Τα δεδομένα για Κάτας και Πρίφτη

Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης θα παραχωρήσει την προσεχή Πέμπτη (17/6) για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μάθουν σε δύο μέρες όλα τα “καυτά” θέματα γύρω από την ΚΑΕ, ανάμεσα στα οποία είναι και το θέμα του προπονητή.

Τα δεδομένα με Κάτας και Πρίφτη…

Η παραμονή του Όντεντ Κάτας στον Παναθηναϊκό δεν είναι σίγουρη, για την ακρίβεια δεν είναι πλέον το πιθανότερο σενάριο εν όψει της σεζόν 2021/22.

Ο Ισραηλινός προπονητής που ανέλαβε τους πράσινους μετά από την απόλυση του Γιώργου Βόβορα οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, χωρίς ωστόσο η ομάδα να παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου, χωρίς το ρόστερ να πιάσει τα στάνταρ που όλοι περίμεναν σύμφωνα με το ταλέντο του.

Αυτή τη στιγμή η πιθανότητα αλλαγής προπονητή είναι μεγάλη, με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι το φαβορί σε περίπτωση που όντως υπάρξει διαδοχή του Όντεντ Κάτας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News