Ψυχραιμία, καμπανάκι και επαγρύπνηση!

Από... Οκτώβριο θα πατηθεί η σφραγίδα του Γιοβάνοβιτς

Λένε ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις ήττες: να κατανοείς ότι δεν είναι καταστροφή αλλά ένα αποτέλεσμα και να τις χρησιμοποιείς για να αντλήσεις από αυτές δύναμη.

Αν είσαι μεγάλη ομάδα πάντα ζεις με την βεβαιότητα ότι οι ήττες είναι δικές σου και ως εκ τούτου είναι εύκολο να τις αποφύγεις – από σένα εξαρτάται.

Το αληθινά δύσκολο είναι να διαχειριστείς τις νίκες, ειδικά τις μεγάλες, ακόμα και με αντιπάλους που κανονικά δεν τους βλέπεις καν, σαν αυτή με τον Απόλλωνα που χάρισε πρωτιά, καλά λόγια για τον προπονητή και τις μεταγραφές που έκανες, καταστάσεις στις οποίες ο οργανισμός δεν έχει μάθει.

Πέρσι π.χ νίκησες τον αιώνιο, οι παίκτες ζήτησαν πριμ (!!!) έχοντας χάσει κάθε επαφή με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας από τον Σεπτέμβρη. Πριμ δεν δόθηκε και η κατρακύλα ήταν άνευ προηγουμένου.

Τι θέλουμε να πούμε; Επειδή ακολουθούν ζόρικα εκτός έδρας παιχνίδια στην ομάδα πρέπει να παραμείνουν σε επαγρύπνηση, ειδικά αν θυμηθούμε πως από το 2010 και μετά ο Παναθηναϊκός έχει ΞΕΧΑΣΕΙ πως είναι να κερδίζεις παιχνίδια που πρέπει!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News