Προβληματισμένος ο Αλαφούζος με την εικόνα της ομάδας

Προβληματισμένος ο Αλαφούζος με την εικόνα της ομάδας

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως προβληματίζει ιδιαίτερα τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σύμφωνα με τη Livesport, περίμενε μεγαλύτερη πρόοδο από την ομάδα όμως διαπιστώνει ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ο Αλαφούζος προβληματίζεται σοβαρά και διανύει ένα αντίστοιχο τάιμινγκ με εκείνο μετά τις ήττες από τον ΟΦΗ και τον Άρη τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

‘Οπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο προβληματισμός του Αλαφούζου δεν συνεπάγεται άμεσες εξελίξεις, τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Ο Αλαφούζος εξακολουθεί να θεωρεί τον Δώνη έναν ικανό προπονητή όμως βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει αποτελέσματα και κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Κύπελλο από τον Ιανουάριο.

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο ότι η ρεβάνς του Κυπέλλου θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια της σεζόν. Ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα σηματοδοτήσει μία περίοδο ανακατατάξεων τόσο για την τεχνική ηγεσία όσο και για τους ποδοσφαιριστές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News