Προτάθηκαν τερματοφύλακες με... ελληνικό παρελθόν στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκαν τερματοφύλακες με... ελληνικό παρελθόν στον Παναθηναϊκό

Αντόνιο Ντοναρούμα και Κρίστοφερ Κνετ προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με το newspao.gr, δύο περιπτώσεις με παρελθόν σε ελληνικούς συλλόγους βρίσκονται στα χέρια των πρασίνων για την ενίσχυση στον «άσο» πίσω από τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει στη Μίλαν, μιας και ο αδερφός του είχε ένα «χρυσό» καλοκαίρι με τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν (κατέκτησε και το Euro με την Ιταλία) και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γνωρίζει την Ελλάδα από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης και δεν εμφανίζεται αρνητικός να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η αξία του ανέρχεται στις 300 χιλ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Από την άλλη πλευρά, ο Κνετ είναι πιο «οικείος» στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Παναιτωλικό. Μάλιστα, φέτος, δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ματς του Αγρινίου, επειδή κάηκε στο ψήσιμο… μιας μπριζόλας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News