«Πρόταση στον Κώστα Αντετοκούνμπο ο Ολυμπιακός για 2+2 χρόνια!»

Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Έλληνα σέντερ.

Ο Έλληνας σέντερ, που μένει ελεύθερος από τους Λέικερς, θέλει να παίξει πρώτα τα ματς της Εθνικής και στην συνέχεια θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, προκειμένου να πάρει την καλύτερη απόφαση για την συνέχεια της καριέρας του, με το ΝΒΑ να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «The Show Must Go On», ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη για 2+2 χρόνια, προχωρώντας την υπόθεση λίγο παραπάνω.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το θέμα του προπονητή.

Ο πρωταθλητής με τους Λέικερς στη φούσκα του Ορλάντο το 2020 την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 15 αγώνες, έχοντας 0,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News