Προκαλούν σοκ οι μαρτυρίες των οπαδών της Γιουβέντους!

Προκαλούν σοκ οι μαρτυρίες των οπαδών της Γιουβέντους!

Γιουβέντους και Ολυμπιακός αποτελούν ένα δημοφιλές ζευγάρι στα ευρωπαϊκά δρώμενα, αφού οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, τα επεισόδια δεν έλειψαν για μία ακόμη φορά στο Καραϊσκάκης, με τις μαρτυρίες των οπαδών της Γηραιάς Κυρίας να σοκάρουν.

Από τα λεγόμενα των Ιταλών προκύπτει το συμπέρασμα ότι η αστυνομία ήταν και πάλι απούσα, μη υπάρχοντας κάποια αρχή για να επαναφέρει την τάξη των πραγμάτων πριν προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί περίμεναν έξω από τον ηλεκτρικό, έχοντας στην κατοχή τους όπλα.

Διαβάστε παρακάτω τις μαρτυρίες που αποτέλεσαν κύριο θέμα στην εφημερίδα Tuttosport:

“Ήταν ενέδρα. Ήταν οπλισμένοι και προκάλεσαν τρόμο. Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε μπαίνοντας γρήγορα στην υπόγεια διάβαση που μας οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως υπήρχαν και εκεί Έλληνες που μας περίμεναν για να μας επιτεθούν.

”Δεν υπήρχαν πολλοί σοβαροί τραυματισμοί, είδα όμως έναν τύπο που είχε σχιστεί το μάτι του από επίθεση που δέχτηκε. Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός για να μας βοηθήσει, στην ουσία ήμασταν αβοήθητοι και παραδωμένοι στους Έλληνες οπαδούς”

“Οι πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το στάδιο μας υποδείκνυαν στους Έλληνες σκληροπυρηνικούς οπαδούς, ούρλιαζαν και έκαναν σήματα για να τους βοηθήσουν στην καταδίωξή μας. Ήταν τρελό το γεγονός πως δεν υπήρχαν αστυνομικοί για να επιβάλλουν την τάξη”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News