Πρώην συμπαίκτης του Κολοβού προτάθηκε στον Παναθηναϊκό (vid)

Πρώην συμπαίκτης του Κολοβού προτάθηκε στον Παναθηναϊκό (vid)

Υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Κολοβού (και του Στέφανου Ευαγγέλου) στη Σέριφ Τίρασπολ, συμμετείχε στη φοβερή πορεία των Μολδαβών στα προκριματικά του Champions League, αλλά και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκειται για τον Φρανκ Καστανιέδα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος Κολομβιανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Σέριφ Τίρασπολ και αναζητεί για αλλού την τύχη του. Πάντως, στους πρωταθλητές Μολδαβίας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστές άφησε θετικές εντυπώσεις βρίσκοντας μάλιστα, γκολ πρόκρισης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Έπαιξε σε όλα τα ματς για το Champions League, πλην του τελευταίου με τη Σαχτάρ Ντόντετσκ, που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού, αφού υπάρχουν οι Καρλίτος και Μακέντα, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης κερδίζει και ο Ιωαννίδης. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν τον είχε «τσεκάρει» και ο Τσάβι Ρόκα.

Δείτε τον παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News