Πώς οι Ουίλμπεκιν και Βιλντόζα επηρεάζουν τον Παναθηναϊκό

Πώς οι Ουίλμπεκιν και Βιλντόζα επηρεάζουν τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση του βασικού του point guard και εκτός από την περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα εξετάζονται και εναλλακτικές όπως ο Λέο Βέστερμαν.

Το τριφύλλι, μετά τις προσθήκες των Νέντοβιτς, Φόστερ, Όγκαστ, Σαντ-Ρος και Μποχωρίδη, αναζητούν τον βασικό πλέι μέικερ και περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα είναι αυτή που παίζει δυνατά.

Ωστόσο, ο Αργεντινός γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να καθυστερεί σημαντικά τις εξελίξεις. Ο 30χρονος παίκτης και η «βασίλισσα» δεν τα έχουν βρει στο κομμάτι της αποζημίωσης και προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η Ρεάλ εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια, σε περίπτωση που ο Φακούντο Καμπάτσο. Παράλληλα, σημειώνεται πως οι Μαδριλένοι -εάν φύγει ο «Φάκου»- θα κοιτάξουν στην αγορά παίκτες όπως ο Σκότι Ουίλμπεκιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο Λούκας Βιλντόζα (Μπασκόνια).

Σε περίπτωση λοιπόν που η Ρεάλ κινηθεί για κάποιον από τους δύο παραπάνω παίκτες, τότε είναι δεδομένο πως θα αφήσει ελεύθερο τον Λαπροβίτολα. Το αρνητικό της υπόθεσης, όπως σημειώθηκε και παραπάνω, είναι ότι οι εξελίξεις καθυστερούν, κάτι που δεν συμφέρει τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News