Εξετάζει Βέστερμαν ο Παναθηναϊκός - Ποια τα δεδομένα (vid)

Εξετάζει Βέστερμαν ο Παναθηναϊκός - Ποια τα δεδομένα (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει τον βασικό του πλέι μέικερ. Προτάθηκε και εξετάζεται ο Λέο Βέστερμαν.

Εκκρεμότητα παραμένει για το τριφύλλι ο βασικός γκαρντ για την επόμενη σεζόν.

Οι πράσινοι έχουν ως πρώτο στόχο το Νίκολας Λαπροβίτολα, ωστόσο η περίπτωση δεν ξεκαθαρίζει. Έτσι ο Παναθηναϊκός αρχίζει να εξετάζει και εναλλακτικές έτσι ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις, είναι ο Λέο Βέστερμαν, ο οποίος εξετάζεται σοβαρά από τους πράσινους. O παίκτης αν και έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, είναι πιθανό να φύγει αν βρει ομάδα που θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

Φέτος σε 15 αγώνες Τουρκικού Πρωταθλήματος, είχε 7,7 πόντους 4,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο ανά ματς, με 42,2% εντός παιδιάς και 37,1% στα σουτ τριών πόντων. Στην Euroleague συμμετείχε σε 22 αγώνες, με μέσο όρο 3,8 πόντους 1,8 ασίστ και 0,4 κλεψίματα. Το ποσοστό του ήταν 43,9%, με 47,7% έξω απ’ τη γραμμή των τριών πόντων.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News