Το… καθιερωμένο «πινγκ πονγκ» ακολούθησε την επόμενη μέρα από τους ημιτελικούς αγώνες και την γνωστοποίηση του τελικού ζευγαριού αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής της σπουδαίας ποδοσφαιρικής γιορτής που διεξάγεται κάθε χρόνο στο φινάλε της σεζόν (18/5).
Για ευνόητους λόγους το Παναθηναϊκός – Άρης δε γίνεται να διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στη Λάρισα το γήπεδο είναι μικρό για να φιλοξενηθεί ένας τελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Στο Βόλο , αν γινόταν, θα επισκέπτονταν το γήπεδο μόνο οι φορείς, οι ομάδες και κάποιες οικογένειες.
Όλα, πλέον, οδηγούν στη λύση του ΟΑΚΑ. Εξάλλου, και ο κόσμος του Άρη θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αναβιώσει μνήμες από την εποχή του 2010, όταν είχαν κατέβει στην Αθήνα περίπου 30.000 οπαδοί των «κίτρινων».
# ΑΡΗΣ
# Μορόν
# ΜΠΕΡΝΑΡ
# Παναθηναϊκός
# ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ
# Παναθηναϊκός Ειδήσεις Ποδόσφαιρο - ΠΑΟ νεα
# ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ακούστηκε για Παναθηναϊκό, υπέγραψε στους Πέλικανς»
- Μανωλιουδάκης: «Αυτοί φταίνε στον Παναθηναϊκό - Το λάθος με Τετέ» (vid)
- Σερέτης: «Το μέλλον του Βιτόρια και οι μεταγραφές το καλοκαίρι» (vid)
- «Αυτό που είπατε δεν χωράει καμία συγγνώμη»: Συγκλονιστική απάντηση του Ψαραδέλλη στον Οικονόμου (vid)
- «Πονοκέφαλος» για τη Φιορεντίνα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό