Η απάντηση του Μπενίτεθ για ενδεχόμενη άμεση ενσωμάτωση του Παντελίδη
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις μεταγραφικές σκέψεις του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο ένταξης του Παντελίδη από τον Ιανουάριο.
Mετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ράφα Μπενίτεθ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα ο νεαρός Παντελίδης να ενταχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των τραυματιών και τη συνολική εικόνα του ρόστερ το επόμενο διάστημα.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Πρέπει να αναλύσουμε πότε θα γυρίσουν οι τραυματίες, ο Πελίστρι, ο Σάντσες και ο Κυριακόπουλος, τότε ίσως να αλλάξουμε την προσέγγισή μας. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στο μεταγραφικό παράθυρο, ώστε να βελτιώσουμε την ομάδα», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Ο Μπενίτεθ επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις, τόσο στο θέμα των τραυματισμών όσο και στη μεταγραφική αγορά, χωρίς να προχωρά σε βιαστικές αποφάσεις πριν τη νέα χρονιά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε