Βοτανικός: Μπαίνει η πρώτη βάση αντιστήριξης του στεγάστρου – Νέα εικόνα από το γήπεδο

Νέα σημαντική εξέλιξη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, με την πρώτη βάση αντιστήριξης του στεγάστρου και την ενημέρωση του Χάρη Δούκα.

Βοτανικός: Μπαίνει η πρώτη βάση αντιστήριξης του στεγάστρου – Νέα εικόνα από το γήπεδο

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα γίνεται στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, καθώς οι εργασίες προχωρούν πλέον και στο κομμάτι της υποστήριξης του στεγάστρου.

Στο τελευταίο βίντεο από το εργοτάξιο παρουσιάζονται οι εργασίες για την πρώτη βάση αντιστήριξης, μία εξέλιξη που δείχνει ότι το έργο περνά σταδιακά σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στάδιο της κατασκευής του.

Το στέγαστρο αποτελεί ένα από τα πιο σύνθετα τμήματα του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου, καθώς η εγκατάστασή του απαιτεί ειδικές μεταλλικές κατασκευές και κατάλληλες υποδομές στήριξης.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ενημέρωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ότι τα πρώτα τμήματα του στεγάστρου έχουν φτάσει στον Βοτανικό.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, καθώς τα συγκεκριμένα κομμάτια προορίζονται να τοποθετηθούν στο γήπεδο το επόμενο διάστημα, αλλάζοντας σταδιακά και την εικόνα της υπό κατασκευή νέας έδρας των «πρασίνων».

Ο Χάρης Δούκας ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Τα πρώτα τμήματα του στεγάστρου έφτασαν στον Βοτανικό!

Μια κατασκευή ιδιαίτερων τεχνικών προδιαγραφών, με ξεχωριστή αρχιτεκτονική και αισθητική.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Συνεχίζουμε δυνατά!».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr