Κύπελλο Ελλάδος: Άκυρο σε Τούμπα - Το φαβορί για την έδρα

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος και η έδρα διεξαγωγής του είναι ακόμα ένα θέμα το οποίο δεν έχει λυθεί, όμως η απόφαση κλείνει περισσότερο προς το ΟΑΚΑ.

Το σενάριο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος σε γήπεδο μεγάλης ομάδας (Τούμπα-ΠΑΟΚ) και με κόσμο του Παναθηναϊκού και του Άρη είναι επιστημονικής φαντασίας, καθώς κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια ενός ομαλού παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα εκτός από την ΕΛ.ΑΣ και την ΕΠΟ απαιτείται η συναίνεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ για τα γήπεδά τους που προφανώς δε θα δοθεί ποτέ για λόγους ασφαλείας.

Επιπλέον η Λάρισα, για την οποία επίσης κάνουν αναφορά από την πλευρά του Άρη, θα μπορούσε να αποτελέσει μία εναλλακτική επιλογή, στην περίπτωση όμως που το ήθελαν η Αστυνομία και οι δύο ομάδες.

Όμως το ΟΑΚΑ παραμένει το μεγάλο φαβορί για τη διεξαγωγή του τελικού, καθώς είναι ένα γήπεδο που μπορεί να καλύψει όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο παιχνίδι και μάλιστα με κόσμο κι από τις δύο πλευρές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News