Κατσαρός: «Βόμβες» και σκληρά λόγια για παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός σχολίασε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0, εστιάζοντας στην αγωνιστική συμπεριφορά, το κλίμα και τις πιθανές μεταγραφικές ανάγκες.
Μετά το ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός 2-0, ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός τοποθετήθηκε στην εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ» για την εικόνα των «πράσινων» στην Τούμπα, δίνοντας έμφαση στην παρουσία των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και στο πώς αποτυπώθηκε αυτό στη συνολική εμφάνιση.
Στο σχόλιό του, ο Κατσαρός στάθηκε στο ότι, όπως είπε, ο Ράφα Μπενίτεθ εμφανίζεται να δείχνει μεγαλύτερο σεβασμό με τα λόγια του σε σχέση με όσα αντανακλούν οι παίκτες στο χορτάρι.
Παράλληλα, επισήμανε πως η εμφάνιση δεν του επιτρέπει να φορτώσει ευθύνες αποκλειστικά στον προπονητή, ενώ περιέγραψε την ομάδα ως «άδεια» σε ενέργεια και ένταση.
Ο Αντώνης Κατσαρός ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ο ίδιος ο Μπενίτεθ μοιάζει να σέβεται περισσότερα στα λόγια από ότι οι παίκτες που αγωνίζονται. Κάποιοι προσβάλουν την ιστορία του συλλόγου. Ο Μπενίτεθ έχει τα γουρλωμένα μάτια να βλέπει πράγματα που δεν περίμενε. Και ο ίδιος δεν ήταν σε καλό βράδυ, αλλά δεν μπορούμε να του χρεώσουμε ευθύνες.
Οι παίκτες δεν αμύνονται, δεν επιτίθενται, δεν βγάζουν πάθος. Ένα κόρνερ κερδίζει η ομάδα στο 88′. Γίνονται απόπειρες επίθεσης, μεσαία γραμμή δεν έχει. Ο Μπενίτεθ σίγουρα θα ζητήσει μεταγραφές. Η ομάδα έχει τόσο κακό κλίμα που όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Ακόμα και στο ματς με τον Πανσερραϊκό δεν ξεκινάς να λες πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει περίπατο. Εμένα με ενοχλεί πως οι παίκτες είναι άνευροι, απαθείς και αμέτοχοι. Βλέπουν τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες. Ο μόνος που πήγε Θεσσαλονίκη ήταν ο Κότσαρης.»
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Πείτε ό,τι θέλετε - Θα βάλω το ευρωπαϊκό στο τραπεζάκι»
- Καρπετόπουλος: «Στα δύο ματς είτε θα υπάρξει ξανά έρωτας με τον Μπενίτεθ ή απίστευτη γκρίνια» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτός ο παίκτης είναι "είδηση" για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»
- Αλλάζουν οι ισορροπίες: Χάνει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας