Γιαννακόπουλος: Άναψε... φωτιά για μεταγραφή!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ανάρτηση με τριφύλλι και 8 αστέρια λίγο πριν το ματς στο Κάουνας, προκαλώντας έντονη κινητικότητα.
Λίγο πριν ο Παναθηναϊκός μπει στη μάχη του Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις, ένα διαδικτυακό «στίγμα» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έβαλε φωτιά στη συζήτηση γύρω από την ομάδα.
Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ανέβασε στο Instagram story ένα τριφύλλι με οκτώ αστέρια, συνοδεύοντάς το με το σχόλιο: «ό,τι χρειάζεται για το 8ο στην Αθήνα».
Η συγκεκριμένη κίνηση διαβάστηκε ως ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, αλλά και ως υπενθύμιση του μεγάλου στόχου της χρονιάς: να φτάσει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο σε Final Four που θα γίνει φέτος στην Αθήνα, δηλαδή σε περιβάλλον που λειτουργεί ως «σπίτι» για τους «πράσινους».
Παράλληλα, η χρονική στιγμή της ανάρτησης δεν πέρασε απαρατήρητη. Με την αγορά να βρίσκεται σε εγρήγορση, πολλοί συνέδεσαν το story με πιθανή άμεση εξέλιξη σε επίπεδο ενίσχυσης, ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «κοιτά» την τελευταία του κίνηση για τη θέση του σέντερ.
Το σίγουρο είναι πως η ανάρτηση δημιούργησε προσδοκία ότι κάτι επίσημο μπορεί να ακολουθήσει σύντομα, σε μια περίοδο που κάθε κίνηση και κάθε μήνυμα αξιολογείται διπλά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος είναι ο Γιάκομπ Νέστρουπ που ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό!
- «Παίζει πολύ ο Νέστρουπ για Παναθηναϊκό, ήρθε στην Ελλάδα - Ο ρόλος του Ζέκα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Έρχονται 7+8 αποχωρήσεις-πωλήσεις - Ποια ονόματα είναι στον «αέρα»
- «Κάτι ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, μια αντεπίθεση...»
- Αποκάλυψη για Βοτανικό: Τότε έρχεται το στέγαστρο - Τι θα γίνει με τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο