Ντέσερς: «Έχω όνειρο να παίξω ένα μεγάλο τουρνουά με τη Νιγηρία»
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μπαίνει σήμερα στη μάχη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, κόντρα στην Τανζανία και μίλησε για το όνειρό του με την Εθνική Νιγηρίας.
Ο Σίριλ Ντέσερς βρίσκεται στην αποστολή της Νιγηρίας, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής απέναντι στην Τανζανία και μίλησε για τον στόχο της χώρας του, ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο του όνειρο με τη φανέλα της.
Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια με το εθνόσημο και έχει σημειώσει στην καριέρα του τρία γκολ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να παρακολουθούν στενά την πορεία του, περιμένοντας την επιστροφή του. Η Νιγηρία ολοκληρώνει τους αγώνες της πρώτης φάσης στις 30 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν όνειρο πολλών χρόνων να συμμετάσχω σε ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική Νιγηρίας. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι Νιγηριανοί επιθετικοί που διαπρέπουν σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική, γι’ αυτό και νιώθω περηφάνια που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι κλήθηκα λόγω της συνέπειας στο σκοράρισμα που δείχνω στην Ευρώπη τις τελευταίες σεζόν».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για γκαρντ από το πάνω ράφι»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινά η προετοιμασία - Τα ήδη γνωστά φιλικά
- Παναθηναϊκός: Πιθανά ονόματα από το NBA για τη θέση του πόιντ γκαρντ
- Στο... κάδρο για Ντεόσα ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» η υπόθεση της Βάσκο
- Γάτας: «Η ιδιαίτερη απόφαση του Νίστρουπ πριν το Πάκσι-Παναθηναϊκός»