Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα εφτά ονόματα στη λίστα του Τερίμ

Αποκαλυτπικό δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπο σχετικά με την μεταγραδική λίστα που έχει καταρτίσει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα εφτά ονόματα στη λίστα του Τερίμ

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Yeni Safak παρουσίαζει τη μεταγραφική λίστα που έχει παραδώσει ο Τερίμ στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, για τις πράσινες μεταγραφές.

Αναλυτικά οι εφτά παίκτες:

Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ): «Ο Τερίμ ανακοίνωσε στην παρουσίαση του στην Ελλάδα, ότι θέλει να πάρει τον Μπακασέτα που παίζει στην Τραμπζονσπόρ. Ο Τερίμ ρωτήθηκε από Έλληνες δημοσιογράφους και έδωσε το όνομα του Μπακασέτα και βλέπει το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, ως πλεονέκτημα».

Γκέντσον Φερνάντες (Μπεσίκτας): «Ο Γκέντσον Φερνάντες, τον οποίο ο Τερίμ ήθελε πάρα πολύ όταν ήταν προπονητής της Γαλατάσαραϊ, είναι επίσης στη μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού. Ο Τερίμ σκέφτεται ότι ο Πορτογάλος δεν είναι τόσο χαρούμενος στους ασπρόμαυρους και θα ήθελε να φύγει. Εάν η ελληνική ομάδα είναι γενναιόδωρη τον Ιανουάριο, η απόκτηση του Γκέντσον δεν φαίνεται σαν μία δύσκολη πιθανότητα».

Κρίστοφερ Ζούλιεν (Μονπελιέ): «Ο αμυντικός Κρίστοφερ Ζούλιεν, ο οποίος ανήκει στη Μονπελιέ, ομάδα του Σαμπιονά», είναι άλλο ένα όνομα στη λίστα του Τερίμ. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει πολλούς τραυματίες στο κέντρο της άμυνας, ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 30χρονο αμυντικό. Ο Ζούλιεν πήγε από τη Σέλτικ στη Μονπελιέ στην αρχή της φετινής σεζόν».

Αντζελίνο (Γαλατάσαραϊ): «Ο Αντζελίνο είναι ένα από τα ονόματα-έκπληξη στη λίστα του Τερίμ, ο οποίος αρέσκεται να χρησιμοποιεί άκρως επιθετικά πλάγια μπακ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος θα φύγει από τη Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο, έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Λειψία. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Τερίμ, ο οποίος έχει τον Αντζελίνο στα υπόψη για να ενδυναμώσει την αριστερή πλευρά που έχει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, δεν θα επιμείνει σε αυτή τη μεταγραφή».

Ολύμπιου Μορουτάν (Ανκαραγκουτσού): «Πρέπει να διευκρινίσουμε πως ο Τερίμ έδωσε πολλά ονόματα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αυξήσει το βάθος του ρόστερ. Σε αυτό το σημείο, έχει αναφερθεί ότι ο Ρουμάνος εξτρέμ Ολύμπιου Μορουτάν έχει συμπεριληφθεί στη μακροσκελή λίστα».

Γκαγκλάρ Σουντσού (Ατλέτικο Μαδρίτης): «Ο Γκαγκλαρ Σουντσού είναι ένας από τους αμυντικούς που αρέσουν στον Τερίμ, ο οποίος θέλει να δυναμώσει τα μετόπισθεν. Στην Ισπανία τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και μπορεί να παραχωρηθεί με δανεισμό».

Φερνάντο Ρέγες (Σεβίλλη): «Ο Φερνάντο Ρέγες, παλιός παίκτης του Φατίχ Τερίμ, έλυσε το συμβόλαιο του με τη Σεβίλλη. Ο 36χρονος μέσος θα μπορούσε να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού. Πιο ξεκάθαρες πληροφορίες για τη μεταγραφή του θα δοθούν στις επόμενες ημέρες. Ο Φερνάντο σκέφτεται μέχρι και να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr