Παναθηναϊκός: Ο Κορέα και η πιθανότητα νέας μεταγραφής!

Ο Αργεντινός αποτέλεσε θέμα συζήτησης, τις τελευταίες ημέρες, στον «πράσινο» τύπο ως μία κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Παναθηναϊκός: Το μπαμ με Κορέα και ο... κλεισμένος φορ

Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν έφτασαν στο τελικό στάδιο, καθώς ο Παναθηναϊκός πρέπει πρώτα να ελευθερώσει μια θέση στην επίθεση. Η αποχώρηση του Αντράζ Σπόραρ φαντάζει αναγκαία προϋπόθεση, αλλά προς το παρόν το ενδεχόμενο αυτό δεν θεωρείται πιθανό.

Η Ίντερ άφησε τον Χοακίν Κορέα εκτός ευρωπαϊκής λίστας, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα αποχώρησής του, όμως το ρόστερ του Τριφυλλιού θεωρείται πλήρες και το μπάτζετ έχει ήδη ξεπεραστεί.

Οι «Πράσινοι» εστιάζουν πλέον στην αποδέσμευση παικτών που δεν υπολογίζονται, όπως οι Βιλένα και Βέρμπιτς με απώτερο σκοπό να αποσυμφορηθεί το «πράσινο» μπάτζετ.

Αν όμως υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, το όνομα του Κορέα, όπως και του Άκπομ, θα παραμείνουν στην κορυφή της λίστας για μια πιθανή νέα… βόμβα στις μεταγραφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr