Βοτανικός: Νέο... θέμα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και στο εξωτερικό!

Το θέμα της Διπλής Ανάπλησης είναι ένα τεράστιο θέμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως φαίνεται δεν απασχολεί μονάχα τους πράσινους.

Βοτανικός: Ξένες εταιρίες για  το γήπεδο!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ονειρεύεται την κατασκευή του νέου του γηπέδου στον Βοτανικό με το έργο ν’ αρχίζει να κάνει βήματα προόδου, προκειμένου να πάρει σάρκα κι οστά κι ένα μεγάλο όνειρο να υλοποιηθεί.

Μάλιστα ο Βοτανικός και το νέο γήπεδο του Τριφυλλιού είναι τόσο σπουδαίο νέο που η «Global Construction Review» φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της ειδικό άρθρο γι’ αυτό το θέμα.

Πιο αναλυτικά αναφέτεται η έγκριση της Δημοτικής Αρχής για τη νέα ποδοσφαιρική αρένα των πρασίνων, όπως παράλληλα και η τοποθεσία “στον Βοτανικό στη νοτιοανατολική πλευρά της πρωτεύουσας”.



Επίσης στα γραφόμενα φιλοξενείται, η εταιρεία “A&S Architects” που έχει κάνει τον σχεδιασμό, η χωρητικότητα (40.000 θεατών), όπως και η αρχιτεκτονική του κτίσματος η οποία χαρακτηρίζεται “κυκλική”.

Από εκεί και πέρα το δημοσίευμα προχωράει σε μια φοβερή ατάκα θέλοντας να δείξει τη σπουδαιότητα του έργου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα φαίνεται σαν γλυπτό στο τοπίο αν το βλέπεις από μακριά».

Έπειτα αξίζει να σημειώσουμε πως στο εν λόγω δημοσίευμα συμπεριλαμβάνεται και η έγκριση του κονδυλίου για την κατασκευή του, η οποία θα κοστίσει συνολικά 115 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα η μετακόμιση του συλλόγου από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τέλος, μέσα σε όλα αυτά γίνεται αναφορά και στο σχόλιο της Δημοτικής Αρχής ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr