Άρης Γάτας: «Κλεισμένος ο Κορέα, δεν πρόλαβε τις ημερομηνίες ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Χοακίν Κορέα και του Άντραζ Σπόραρ.

Άρης Γάτας: «Κλεισμένος ο Κορέα, δεν πρόλαβε τις ημερομηνίες ο Παναθηναϊκός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Δύσκολα θα γίνει κάτι αυτή τη στιγμή μέχρι και την άλλη Παρασκευή για τη μεταγραφή του σέντερ φορ, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Κορέα.

Το πιο πιθανό είναι να πάει με Σπόραρ η ομάδα, θα περιμένει μέχρι και την άλλη εβδομάδα μήπως και συμβεί τίποτα. Αν βρεθεί κάτι, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει. 

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έκανε μια κίνηση για φορ, αλλά χάλασε. Αυτό δεν αφορά πολύ τον Παναθηναϊκό, αφού οι Σλοβάκοι δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν αυτά που θέλει ο Παναθηναϊκός για τον Σπόραρ. Έγινε μια διαπραγμάτευση, αλλά δεν ευοδώθηκε σε πρώτο χρόνο. Η περίπτωση έχει δυσκολίες.

Από κει και πέρα, θα δούμε τι θα κάνει και ο Κορέα τις επόμενες μέρες. Δεν είναι εύκολο να πάει σε μια ομάδα, η οποία δεν θα έχει συμμετοχή τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Ιταλοί έγραψαν ότι ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει τον Κορέα, επιβεβαιώθηκαν όσα συζητούσαμε στην Ελλάδα, αλλά αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν πρόλαβε τις ημερομηνίες η ομάδα.

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν προεργασία για Κορέα δίχως να έχει ξεκαθαριστεί το θέμα του Κορέα. Υπάρχει πρόβλημα με τον Σπόραρ, τον Βιλένα, τον Κλεϊνχέισλερ, τον Τρουιγιέ, τον Πέρεθ. Η ομάδα φόρτωσε πολύ μεγάλα συμβόλαια. Δεν μπορούν να βρουν ομάδες αυτοί οι παίκτες. 

Ξαναβγαίνει στην επιφάνεια μια κουβέντα που είχε γίνει επί Τερίμ στον Παναθηναϊκό. Είχε πει να φύγουν 12-13 ποδοσφαιριστές. Αν τα βάλεις κάτω, τόσοι θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό.

Δεν άκουσαν τον Τερίμ σε πρώτο χρόνο για να γίνουν όλες οι ενέργειες πριν το Euro και οι ποδοσφαιριστές ουσιαστικά έμειναν. Κινδυνεύει να πληρώνει, πλέον, τα συμβόλαια η ομάδα. Η εισήγηση του Τερίμ έγινε τον Μάρτιο και του στοίχισε ουσιαστικά την παρουσία του στην ομάδα. Όταν είπε ο Τερίμ αυτήν την ατάκα, δεν τον κοίταγαν με καλό μάτι μετά.

Η πρόσληψη του Αλόνσο έγινε 10 Ιουνίου. Μέχρι τις 10-15 Ιουλίου, υπήρξε 1,5 μήνας στο οποίο θα μπορούσε να ζητηθεί η έκθεση από τον προπονητή του Παναθηναϊκού για το ποιοι να μείνουν και ποιοι να φύγουν. Ο Βιλένα έπαιζε μέχρι προχθές. Βέρμπιτς, Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ, Τρουιγιέ δεν πήραν ευκαιρίες. Δεν έγινε σωστός προγραμματισμός στο κομμάτι αυτό. Να λέμε την αλήθεια στον κόσμο.

Δεν ασχολείται με τον Μόργκαν ο Παναθηναϊκός.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr