Έστειλαν τον Αλ-Ρασντί στον… Παναθηναϊκό!

Ένα πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στη Σαουδική Αραβία, όταν ο Μοχάμεντ Αλ-Ρασντί σύμφωνα με την εφημερίδα «Al Yaum» έκλεισε στον Παναθηναϊκό.

Έστειλαν τον Αλ-Ρασντί στον… Παναθηναϊκό!

Πιο αναλυτικά η Al Yaum είναι μια ημερήσια εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μπέρδεψε λίγο το ρεπορτάζ κι αντί να αναφέρει πως ο Μοχάμεντ Αλ-Ρασντί έγινε παίκτης του Πανσερραϊκού, έγραψε πως υπέγραψε στον Παναθηναϊκό για 2 χρόνια!

«Αλ-Ρασντί… Ένα νέο ταλέντο της Σαουδικής Αραβίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα», είναι αρχικά ο τίτλος του ρεπορτάζ και συνεχίζει μετά: «Ο νεαρός Σαουδάραβας παίκτης, Μοχάμεντ Αλ-Ρασντί, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λιγκ Ελλάδας για δύο σεζόν», για να κλείσει με το βιογραφικό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr