Παναθηναϊκός: Αλλαγές και πρόβα ενδεκάδας ενόψει πλέι οφ

Πρόγραμμα φωτιά - Τα ματς του Παναθηναϊκού και των... άλλων έως το τέλος

Να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επαναφέρει Μάγκνουσον και Σπόραρ στην ενδεκάδα και «χτίζει» το σχήμα με το οποίο θα μπει ο Παναθηναϊκός στους αγώνες κατάταξης.

Μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός καλείται να αλλάξει. Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία αλλά και επίσης, το ίδιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν και στις καλές εμφανίσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μιλήσει στους παίκτες του, τους έχει επισημάνει τα λάθη τους και τους έχει τονίσει τι θα πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο για να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα.

Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός του τριφυλλιού σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της 11άδα της ομάδας. Ο Σπόραρ ο οποίος πια είναι καλύτερα αναμένεται να ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Στο κέντρο της άμυνας εκτιμάται ότι θα πάρει τη θέση του Σάρλια, ο Μάγκνουσον ενώ υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να γίνει άλλη μια αλλαγή, στο δεξί άκρο με τον Κώτσιρα να ξεκινά αντί του Βαγιαννίδη.

Η πιθανή ενδεκάδα του Τριφυλλιού:

Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News