Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Μάγκνουσον - Παίζει στο αυριανό φιλικό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο τον Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ατυχία με Μάγκνουσον - Αυτά τα ματς χάνει στον Παναθηναϊκό

Αυτή την φορά όχι για ιατρικούς λόγους καθώς ο Ισλανδός στόπερ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Σέρβος τεχνικόw έκρινε πως ο παίκτης δεν έχει ακόμα τον απαιτούμενο αριθμό προπονήσεων για να επανέλθει σε φουλ δράση καθώς έχει συμπληρώσει μόλις μία βδομάδα με συνεχόμενες προπονήσεις.

Με 6-7 προπονήσεις είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιζόταν σήμερα σε ένα τόσο απαιτητικό και σημαντικό παιχνίδι.

Εξάλλου, ο τεχνικός των Πρασίνων έχει επιλογές αφού είναι διαθέσιμοι οι Σάρλια και Πούγγουρας.

Αντίθετα, προτίμησε να του δώσει χρόνο μέσα από το αυριανό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που θα δώσουν όσοι δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό αγώνα με τον Βόλο απέναντι στον Παναθηναϊκό Β.

Η δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει διακοπεί και έτσι προγραμματίστηκε αυτό το φιλικό.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο υψηλόσωμος στόπερ του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την επόμενη αγωνιστική.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr