Παναθηναϊκός: Φινάλε εντός Αττικής - Οι βαθμοί για να μείνει πρώτος

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της καθώς έχουν μείνει μόλις 4 αγωνιστικές.

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή την τελευταία τετράδα αγώνων αντιμετωπίζει εντός έδρας Βόλο και Παναιτωλικό και εκτός έδρας Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Η αρχή γίνεται σήμερα στην Λεωφόρο με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ στη συνέχεια υπάρχει το ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη.

Στην συνέχεια οι Πράσινοι επιστρέφουν στην Λεωφόρο για να υποδεχτούν τον Παναιτωλικό για να κλείσουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια το Τριφύλλι ψάχνει 10 βαθμούς για να είναι σίγουρα πρώτο πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Φυσικά, είναι δεδομένο ότι για τον σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη στα ματς με Βόλο, Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη βδομάδα στο Φάληρο είναι διαφορετικό και στόχος της ομάδας είναι να σταθεί όρθια και να κάνει ένα μεγάλο βήμα τίτλου.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι μετά από πολύ καιρό δεν θα έχει απουσίες εκτός φυσικά από τους μακροχρόνιους τραυματίες Αϊτόρ, Τρουϊγιέ, Γκάνεα και Φρόκου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr