Ήττα για την Ελλάδα - Έπαιξαν στο β' ημίχρονο Χατζηγιοβάνης - Αλεξανδρόπουλος (vid)

Ήττα για την Ελλάδα - Έπαιξαν στο β' ημίχρονο Χατζηγιοβάνης - Αλεξανδρόπουλος (vid)

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πέρασαν ως αλλαγή από τον πάγκο στο β’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, όμως, αυτή τη φορά η Ελλάδα γνώρισε την ήττα (1-0) από το Μαυροβούνιο.

Η «γαλανόλευκη» παρουσιάστηκε παντελώς ακίνδυνη στο ματς με τον Γκουστάβο Πογιέτ να αλλάζει πρόσωπα στην επίθεση στο 60′. Πέρα από τους Γιακουμάκη (αντί του Παυλίδη) και Μάνταλο (αντί του Δουβίκα), πέρασε και ο Χατζηγιοβάνης στη θέση του Σιώπη. Η πρώτη τελική για την Ελλάδα ήρθε στο 67ο λεπτό με τον Γιακουμάκη.

 


Αργότερα, στο 75ο λεπτό πάτησε χορτάρι και ο Αλεξανδρόπουλος στη θέση του Κουλούρη. Στις καθυστερήσεις ο Πέλκας είχε την τελευταία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο, το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News