Παναθηναϊκός: Οι τρεις εσωτερικές «μεταγραφές»

Εκνευρισμένος ο Γιοβάνοβιτς: «Έπαιξε με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα η ΑΕΚ»

Εαν ένας τομέας στον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίρνει εξαιρετικό βαθμό μέχρι σήμερα, αυτός δεν είναι άλλος απ’ τη διαχείριση των αποδυτηρίων και του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος προπονητής έχει αποδείξει στους έξι μήνες της παρουσίας του στο τιμόνι της ομάδας ότι είναι δίκαιος και επιβραβεύει όσους ποδοσφαιριστές δείχνουν σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις.

Κι αυτοί με τη σειρά τους έχουν αρπάξει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Κατ’ ουσίαν ο Γιοβάνοβιτς έχει «κερδίσει» τρεις παίκτες που μέχρι πρότινος έδειχναν μετέωροι, αλλά πλέον φαντάζουν ως εσωτερικές μεταγραφές.

Πρώτος απ’ όλους ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μέσος κάνει τη διαφορά με την απόδοσή του στα τελευταία ματς.

Δεύτερος, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο Ισπανός εξτρέμ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν πολύ πίσω στην ιεράρχηση, με Παλάσιος. Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη ξεκάθαρα πιο μπροστά, αλλά ο Ποβάνοβιτς τον πίστεψε και αυτός τον δικαιώνει με την απόδοσή του στα τελευταία ματς.

Τελευταίος αλλά όχι έσχατος, ο Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν βρίσκεται στην ακμή της καριέρας του, υπολείπεται σε ταχύτητα και αθλητικότητα, διαθέτει ωστόσο προσωπικότητα και παραστάσεις που δεν υφίστανται επαρκώς στο ρόστερ, μπορεί να μεταδώσει σιγουριά στις μεταβιβάσεις στο ποδόσφαιρο κατοχής του Γιοβάνοβιτς, ενώ σκοράρει και απειλεί πιο συχνά από κάθε άλλο «8άρι» της ομάδας.

Πηγή: ΕΦΣΥΝ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News