Η φάση που θα μπορούσε να βρει εύκολο γκολ ο Παναθηναϊκός (vid)

Η φάση που θα μπορούσε να βρει εύκολο γκολ ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να βρει ένα γκολ προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον ΟΦΗ, ωστόσο, ο Χατζηγιοβάνης δεν είδε τον ελεύθερο Βιτάλ σε μια αντεπίθεση των «πρασίνων».

Με εξαιρετικό τρόπο οι Αλεξανδρόπουλος και Χατζηγιοβάνης απελευθερώθηκαν από τα δεξιά και βρήκαν τον τρόπο να πιάσουν τον ΟΦΗ ανοργάνωτο στην άμυνα σε κατάσταση τρανζίσιον για τους πράσινους.

Ο Μυτιληνιός ακραίος επιθετικός παρέλαβε την μπάλα από τον Αλεξανδρόπουλο στην καλύτερη δική του στιγμή στο ματς, την «κουβάλησε» στο όριο της περιοχής του Επασί και σέντραρε προς τον Καρλίτος με αμυνόμενο ποδοσφαιριστή των Κρητικών να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Αν ο Χατζηγιοβάνης έβλεπε τον Βιτάλ που ακολουθούσε τη φάση και έμπαινε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πιθανώς, να είχε σημειωθεί το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τη φάση στο 1:40:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News