Πληρώνει και το κλίμα μιζέριας ο Μαουρίσιο

Πληρώνει και το κλίμα μιζέριας ο Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο είναι ο παίκτης που έχει συγκεντρώσει πάνω του την μεγαλύτερη δυσαρέσκεια για το κακό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα.

Ο Βραζιλιάνος έκανε κανονική προετοιμασία πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια (!) κι επειδή είναι βαρύ κορμί θέλει χρόνο για να λυθεί, μόνο που τέτοιος δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις πολλοί θα θυμηθούν την ιστορία με την μεταγραφή στα Εμιράτα που δεν έκλεισε (δυσαρεστώντας πολύ τον μάνατζερ του), ενώ πολλοί θα σταθούν στα 33 του χρόνια. Λογικό, αφού ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι σκληρός και άδικος: οι αθλητές θεωρούνται «γέροι» και «βετεράνοι» στα 34 τους, δηλαδή σε ηλικία που όλοι εμείς έχουμε μόλις αρχίσει να βάζουμε μυαλό.

Αλλά τι διάβολο να κάνει ένας οπαδός όταν βλέπει έναν βετεράνο αθλητή να μην μπορεί να βοηθήσει; Ειδικά ένας οπαδός σαν του Παναθηναϊκού που εδώ και δεκαετίες τραβά του…Χριστού το πάθη με την κριτική του ικανότητα να φθίνει χρόνο με το χρόνο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News