Έβγαλε... μάτια στην προπόνηση ο Ούγκο: «Φέρνει δύναμη και εμπειρία στην αμυντική γραμμή»

Ο Βίτορ Ούγκο επέστρεψε στην Μπαΐα και ιστοσελίδα της Βραζιλίας σχολίασε την πρώτη του μέρα στο προπονητικό κέντρο, αλλά και τα όσα θα προσφέρει στην ομάδα.

Έβγαλε... μάτια στην προπόνηση ο Ούγκο: «Φέρνει δύναμη και εμπειρία στην αμυντική γραμμή»

Ο Βραζιλιάνος στόπερ ήρθε στο «Τριφύλλι» ως δανεικός επί Φατίχ Τερίμ, πλέον έχει επιστρέψει στην Μπαΐα και χτες πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

«Το αποκορύφωμα αυτής της Τρίτης ήταν η επιστροφή του Βίτορ Ούγκο, του αμυντικού που έπαιζε για τον Παναθηναϊκό, στην Ελλάδα, μέσω δανεισμού.

Έχοντας παίξει 10 παιχνίδια για την ελληνική ομάδα, 8 ως βασικός, ο Ούγκο υπόσχεται να φέρει δύναμη και εμπειρία στην άμυνα των “τρικολόρ”.

Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό της Τρίτης, ο Ούγκο έφτασε στο προπονητικό κέντρο και ξεκίνησε να ασκείται στο γυμναστήριο.

H ενσωμάτωσή του έγινε δεκτή πολύ θετικά από τους παίκτες και το επιτελείο, μεγαλώνοντας τις προσδοκίες για το επόμενο παιχνίδι» αναφέρει χαρακτηριστικά το «noticiasdobahia.com».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr