Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος «ξεσπά» σαν μια άλλη εποχή!

Το Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γεννά ειδήσεις αβέρτα. Μεταγραφές, παράπονα, παραινέσεις, δεν χρειάζεται καν να σηκώσεις το τηλέφωνο για να τον ρωτήσεις κάτι αφού σε προλαβαίνει και τα λέει μόνος του.

Παναθηναϊκός: Οκτώ μήνες απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο!

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάτι παρόμοια στον παγκόσμιο αθλητισμό. Προφανώς δεν ζουν σε γυάλα οι ξένοι παράγοντες, ούτε έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν έχουν άποψη για το πώς μια ομάδα παίζει ή για το πώς πρέπει να διοικείται. Απλά εκείνοι έχουν άλλες προτεραιότητες. Ποια είναι η βασική από αυτές;

Να βγάζει η ομάδα χρήματα που να της επιτρέπουν να είναι δυνατή και αξιόμαχη. Αυτό είναι το νο1 που τους απασχολεί όλους: το αν θα κερδίσουν το πρωτάθλημα π.χ είναι δευτερεύον – για την ακρίβεια όλοι ελπίζουν πως η κατάκτηση ενός στόχου μπορεί να ρθει μόνο αν προηγουμένως υπάρχει οικονομική σιγουριά και ευρωστία. Ισχύει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Σπανίως!

Στην περίπτωση του Γιαννακόπουλου μάλιστα, πριν τη συμφωνία με την κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ ήταν δεδομένο πως κάθε χρόνο ο άνθρωπος έχανε χρήματα, έχοντας μάλιστα και δυσκολία να βρει έστω συμπαίκτες.

Τι του μένει για να χαίρεται τη συμμετοχή στις διακρίσεις; Να ζει όσα συμβαίνουν στο κλαμπ με τον τρόπο του.

Ο Γιαννακόπουλος ουκ ολίγες φορές μπαίνοντας μπροστά με τοποθετήσεις του στο Instagram μετατρέπει ότι έχει να πει σε one man show. Πληρώνει και το χαίρεται.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr