Παναθηναϊκός: Πάει να κάνει το... ακατόρθωτο ο Επτάστερος;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πιο... εξωφρενικό πρωτάθλημα στην ιστορία!

Μεγάλη αναβάθμιση ο Λορένζο Μπράουν, θα δούμε πως θα βολέψει ο κόουτς τους τρεις από τους τέσσερις γκαρντ (Σλούκα, Ναν, Μπράουν) που θέλουν πολύ ώρα μπάλα στα χέρια τους με τον Γκραντ να παίζει ρόλο μπαλαντέρ. Απομένει ακόμα μία θέση ψηλού και το ρόστερ 2024-2025 είναι έτοιμο.

Με τον Αταμάν πιο μπασμένο στα της ομάδας του χρόνου, το τριπλ κράουν φαίνεται εφικτός στόχος.

Πλέον ο Τούρκος έχει ακόμα καλύτερη γνώση που βρίσκεται, τι πρέπει να λέει, που πρέπει να στοχεύει και κυρίως ποιες είναι οι ειδικές δυσκολίες του ελληνικού πρωταθλήματος (δηλαδή σε ποια ματς πρέπει να πάρει αποτέλεσμα χωρίς απαραίτητα η ομάδα να παίξει καλά).

Ξέρει ήδη ποια ματς το τριφύλλι θα τα πάρει χωρίς να χρειαστεί ο ίδιος να κάνει τίποτα – φέτος έπραττε αναλόγως δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αθλητές με μικρή συμμετοχή στην Ευρώπη για να μην γκρινιάζουν και μονάχα Μπαλτσερόφκι, Βιλντόζα, Μαντζούκας δεν μπόρεσαν να αποδώσουν, Μωραϊτης και Αντετοκούνμπο αύξησαν το χρόνο συμμετοχής τους κι ένιωσαν χρήσιμοι.

Το ερώτημα που τίθεται πια είναι το εξής, θα πάρει ο πρωταθλητής σέντερ ή θα προωθήσει εκεί τον Μήτογλου, βάζοντας δίπλα στον Χουάντσο έναν…Βεζένκοφ πχ;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News