Παναθηναϊκός: Όνομα-έκπληξη έριξε στο τραπέζι ο Ουρμπόνας

Παναθηναϊκός: Ποιον ξένο «έκοψε» ο Αταμάν για το Game 4

Σε πρόσφατο podcast που έκανε, ο Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρθηκε σε ένα νέο όνομα που ίσως απασχολήσει το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας σε πρόσφατο podcast που συμμετείχε, αναφέρθηκε σ’ έναν παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στο «3» και το «4» και είναι πιθανό ν’ απασχολήσει τον Παναθηναϊκό φέτος το καλοκαίρι.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο όνομα δεν είναι λαμπερό και δεν πρόκειται για έναν παίκτη-σταρ από το πάνω ράφι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχω ένα όνομα, ας πούμε μια φθηνότερη επιλογή, έναν παίκτη που δεν θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τους σταρ που έχει ο Παναθηναϊκός. Τι πιστεύεις, σε περίπτωση που φύγει ο Χουάντσο, για την περίπτωση του Άιζακ Μπόνγκα.

Ως ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ, δεν ζητά την μπάλα, παίζει τρομερή άμυνα, μπορεί να σουτάρει σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή, αλλά δεν μπορείς να τον αφήσεις ξεμαρκάριστο».

Ωστόσο να σημειώσουμε ότι το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συγκεντρώνει ελάχιστες έως και καθόλου πιθανότητες, καθώς ο Εργκίν Αταμάν τον πιστεύει αρκετά και τον θέλει και του χρόνου στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News