Παναθηναϊκός: Όχι άλλους μπελάδες στον Αλόνσο!

Αν για αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Παλάσιος υπάρχουν οι Μαντσίνι, Τζούρισιτς, δεν βλέπουμε ακόμα σπουδή να τρέξει η διαδικασία ώστε να έρθει αντι-Μπερνάρ.

Αλόνσο: Τα συστήματα που προτιμάει και οι αρχές που θέλει να περάσει στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχασε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ που ο Βραζιλιάνος έδωσε πέρσι. Το κακό είναι ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι καιρό που το κλαμπ αναδείκνυε παίκτες ή αγόραζε από το πρώτο ράφι.

Ευχόμαστε να μην αποδειχθεί ότι ο οργανισμός ήταν απροετοίμαστη να χωρίσει με τον νοτιοαμερικάνο.

Η ΠΑΕ σνόμπαρε τον παίκτη τον Δεκέμβρη μην μπαίνοντας σε διαπραγματεύσεις μαζί του, άρα είχε στο νου της ότι θα έμενε ελεύθερος και δεν την ενδιέφερε.

Στα πλέι οφ όμως ο σύλλογος έμοιαζε περισσότερο εξαρτημένος από αυτόν μιας και ήταν σταθερά ο νο1 παίκτης κι ας είχε το μυαλό του να μην τραυματιστεί!

Η γκρίνια δημιουργεί αρνητικότητα , το έχουμε σπουδάσει αυτό στον Παναθηναϊκό, αυτή με την σειρά της φέρνει ολοένα και καινούργιες δυσκολίες.

Οι προπονητές καλούνται φέτος να φτιάξουν μια ομάδα, καλό θα ήταν να μην τους δώσουμε να διαχειριστούν και το πρόβλημα της απουσίας του Μπερνάρ, αρκετούς μπελάδες έχουν ήδη στο κεφάλι τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr