Παναθηναϊκός: Δίκαιος ο Αλόνσο με Τσοκάι και Τρουιγιέ - Η απόφαση

Παναθηναϊκός: Θα σπάσει την κατάρα ο Ντιέγκο Αλόνσο;

Οι Αλεξί Τρουιγιέ και Ενίς Τσοκάι δε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για την παραμονή τους στον Παναθηναϊκό, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο και δεδομένο.

Ο Ενίς Τσοκάι και ο Αλεξί Τρουιγιέ βρίσκονται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και πρέπει και γι’ αυτούς να παρθεί μια απόφαση αναφορικά με το μέλλον τους στο σύλλογο.

Στο κέντρο οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι πολλές παρ’ όλα αυτά η παραμονή η μη των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών δεν είναι δεδομένο παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες παραμονής τους δεν είναι πολλές.

Το πλάνο αυτή τη στιγμή αναφέρει πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα τους εξετάσει και τους δύο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας κι έπειτα θ’ αποφασισεί για το μέλλον τους στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News