Χτύπησε «καμπανάκι» ο Γιοβάνοβιτς - Τι είπε στους παίκτες ενόψει ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: «Ματιές» στη Super League ενόψει του καλοκαιριού!

Με ένα παιχνίδι συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Super League 1, μετά το 1-0 του Ιωνικού επί του Άρη στη Νίκαια που άνοιξε την αυλαία στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός μετά το 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με την έκπληξη της αγωνιστικής καθώς επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Οπως ήταν φυσικό η τεχνική ηγεσία παρακολούθησε το συγκεκριμένο παιχνίδι κι έδειξε βίντεο απ αυτό στους παίκτες ζητώντας φυσικά απ’ όλους να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή αλλά και συγκέντρωση.

Ο Σέρβος τεχνικός εστίασε στα θετικά της ομάδας του ΠΑΣ προκειμένου να γνωρίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Παράλληλα βέβαια έδειξε και κάποια κενά που παρατήρησε και στα οποία θα ήθελε να χτυπήσει η ομάδα του στην προσπάθειά της να πάρει τη νίκη απόψε το βράδυ και να κάνει το 2 στα 2, σύμφωνα με τη Sportday.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News