Πρώην «πράσινοι» προπονητές για τη θέση του Φαντ Σχιπ!

Πρώην «πράσινοι» προπονητές για τη θέση του Φαντ Σχιπ!

Βαρύ είναι το κλίμα στην Εθνική Ελλάδος μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο και η παραμονή του Τζον Φαντ Σχιπ στον γαλανόλευκο πάγκο μόνο σίγουρη δεν θεωρείται.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται στο 90+2 από το Κόσοβο και η νέα απώλεια βαθμών από την Εθνική την θέτει σε ένα μεγάλο βαθμό, εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου στον όμιλο για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Εξετάζονται εναλλακτικές επιλογές, ωστόσο, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις αναφορικά με τον Ολλανδό κόουτς. Αυτό ενδέχεται να συμβεί, μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σουηδία το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

«Φαβορί» για αντι – Φαντ Σχιπ εμφανίζονται οι Δώνης, Ουζουνίδης και Δέλλας. Άλλη μια απόδειξη πως ο Παναθηναϊκός δούλεψε με καλούς προπονητές, αλλά δεν είδε… αποτέλεσμα!

Βέβαια, υπάρχουν και σκέψεις περί πρόσληψης ενός ξένου προπονητή με βαρύ βιογραφικό στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr