Το πήρε απόφαση: «Κόβει» Σεφερλή ο Αλαφούζος!

Δυσοίωνο κρίνεται το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή στο κανάλι του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Αλαφούζο να δείχνει διατεθειμένο να «κόψει» την εκπομπή μαγειρικής που παρουσιάζει.

Το πήρε απόφαση: «Κόβει» Σεφερλή ο Αλαφούζος!

Μικρότερες αποδόσεις από τα υπόλοιπα προγράμματα του ΣΚΑΪ στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη κατέγραψε το μαγειρικό παιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου».

Αν και είναι νωρίς ακόμα στην τηλεοπτική σεζόν, δεν αποκλείεται να έρθουν ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του φαληρικού καναλιού. Δημοσίευμα, εξάλλου, ανέφερε πως ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται μεγάλες πιέσεις από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την προσθήκη μιας gossip ψυχαγωγικής εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη.

Σε κάθε περίπτωση το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται ευρύτερες αλλαγές με μακρινό ορίζοντα βέβαια (το πρόγραμμα για το πρώτο μισό της σεζόν έχει ήδη δρομολογηθεί) και αυτό λόγω της ανάληψης της διοίκησης του σταθμού από τον Κωνσταντίνο Ζούλα ο οποίος θα καθίσει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr