«Ασκεί πιέσεις στον Γιάννη Αλαφούζο ο Ατζούν Ιλιτζαλί»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να διαφωνεί με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με το πρόγραμμα του καναλιού ΣΚΑΪ.

«Ασκεί πιέσεις στον Γιάννη Αλαφούζο ο Ατζούν Ιλιτζαλί»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νάσου Γουμενίδη, ο «Mr Survivor» δεν ταυτίζεται με τις απόψεις των ιθυνόντων του φαληρικού καναλιού με τα νούμερα της prime time του σταθμού να μην είναι ικανοποιητικά.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τούρκος παραγωγός επιμένει στην προσθήκη ενός gossip προγράμματος που θα προωθεί και τα ψυχαγωγικά ριάλιτι.

«Ήδη στελέχη της Acun Media μουρμουρίζουν ότι είναι πολύ λάθος η απόφαση του ΣΚΑΙ να μην έχει καμία εκπομπή με gossip περιεχόμενο. Ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που εκτός των άλλων δεν προωθεί τα ριάλιτι του σταθμού και τα πρόσωπα αυτών.

Λείπει η επικοινωνιακή εξωστρέφεια σε μία τηλεοπτική συνθήκη που καμία εκπομπή δεν ασχολείται με αυτές τις εκπομπές. Μαθαίνω ότι σύντομα η Acun θα πιέσει για τη δημιουργία μίας τέτοιας εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, ενώ μην σας κάνει εντύπωση αν θα προτείνει και την παραγωγή αυτής», αναφέρει το nassos-blog.gr.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr